dijous, 13 d’octubre del 2016

Aplicacions didàctiques i metodològiques del google apps

Google és una plataforma que ofereix moltes possibilitats d'ús, com seria calendari, compte a Youtube, compte a la xarxa social Google plus, blogs gratuïts, google maps,  traductor, drive i molt més.

Google apps són un conjunt d'eines en línia que ofereixen als usuaris d'internet moltes possibilitats per treballar de forma segura, còmoda i gratuïta. Cal destacar que es pot treballar amb aquestes eines en qualsevol moment i lloc, ja que, només es necessita un ordinador i accés a internet.

Dins la plataforma de GOOGLE Podem trobar eines molt interessants com seria el Google Docs on dins d'aquest programa trobem un conjunt d'instruments d'ofimàtica molt necessaris per treballar de manera remota i segura. També que permet una col·laboració en temps real entre grups de treball de qualsevol mida. Google Sites ens ofereix la possibilitat de crear i compartir pàgines web.

Aquestes ofereixen molts altres productes com seria el google calendar, correu de missatgeria electrònic més anomenat "gmail" i molts d'altres molt útils en el món educatiu.

Dins de l'àmbit de l'educació podem utilitzar aquesta eina de manera molt profitosa com seria la utilització del gmail per fer hangaouts amb altres companys i professors de forma remota sense moure's de casa.

I per acabar la meva opinió és que gràcies a totes les possibilitats que ens ofereix aquesta plataforma farem un pas endavant en el món de l'educació, ja que tot això ens afavoreix, les tecnologies estan a l'ordre del dia en avantatges i són essencials en la nostra vida, ajuden que els infants s'interessen per les tasques de l'escola fent-les més lúdiques i atractives per a ells. Sempre que se'ls ensenyi a utilitzar-les de manera adequada i segura per a tots i totes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada