dilluns, 24 d’octubre del 2016

Pissara digital interactiva (PDI)

Aquesta entrada tracta de les aplicacions didàctiques i metodològiques de la pissarra digital interactiva, una eina molt interessant que ofereix diferents tipus d'opcions molt útils dins l'aula.
La pissarra digital interactiva (PDI) és una pantalla tàctil de grans dimensions on a través d'ella podem navegar per internet, crear dibuixos, mirar vídeos, etc.
Es un recurs molt flexible capaç d'adaptar-se a qualsevol metodologia de qualsevol àmbit. Fàcil d'utilitzar i a més a més també ens serveix de projector d'imatges de vídeo, fotos i molt més, la PDI a poc a poc s'ha fet un lloc dins de les aules de l'escola i cada dia la utilitzen més professors i professores per fer les seves classes més divertides i interessants. Dins de l'educació es una eina molt important, ja que deixa enrere les antigues pissares on s'hi havia d'esborrar cada dia el que és feia i només tenien una finalitat, molt diferent de la PDI que podem fer qualsevol cosa i emmagatzemar-la per tornar-la a utilitzar quan es torni a necessitar.
Per acabar, voldria puntualitzar que els infants participen de manera activa en totes les activitats fetes en aquesta pantalla i això suposa molt positiu en l'ensenyament significatiu dels nens, captan tota l'atenció d'allò que s'està fent a classe.

Resultado de imagen de pizarra interactiva digital niños

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada