dissabte, 29 d’octubre del 2016

ETLAB

ETLAB

Aquesta entrada tractarà de l'etlab més concretament laboratori d'educació i tecnologia. Aquest laboratori és una aula on dins podem trobar tot un conjunt d'aparells multimèdia que ajuden als nens a descobrir el món a través d'aquests. Nosaltres com a futurs professos hem de conèixer's i sàpiguer utilitzar-los és per n'això que hem anat a veure com s'utilitzaven i per a la nostra sorpresa hem trobat moltes coses noves que mai havíem vist. Personalment veig que tots aquests aparells són recursos molt útils que més endavant podem utilitzar per ensenyar als nostres alumnes tot allò que el món els envolta, d'una manera més propera i fàcil, ja que les tecnologies ens ajuden a fer les nostres classes més interessants i entretingudes i als nens els i encanta jugar amb totes les tecnologies.

Dins del laboratori hem pogut jugar amb una wi, amb les pissarres digitals interactives, veure el món a través del Google maps, ficar-li la peça que li feia falta a l'esquelet i moltes coses més.


Els alumnes tenim accés aquesta aula per dissenyar i crear qualsevol pràctica, i poder fer-la a l'escola en qualsevol d'aquests recursos tecnològics, gràcies a aquests aparells podem fer pràctiques molt innovadores i divertides per als infants. Per n'això crec què és un molt bon recurs a l'aula, i les aplicacions didàctiques i metodològiques de l'etlab ofereixen un gran ventall de recursos informàtics i tecnològics, que en un futur seran imprescindibles en l'educació.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada